Foredrag

Mange firmaer, sportscentre, klubber m.fl. booker Sund og God til diverse arrangementer og foredraget målrettes efter jeres behov og interesser.

Et foredrag om sund livsstil kan indeholde emnerne:

* Gode råd til den sunde livsstil

* Motivation

* Vaneændring

* Kick start af forbrænding

* Træning

* Stresshåndtering

* Vægttab

* Kosttilskud

Indhent tilbud som udregnes på baggrund af tid og antal deltagere.

 

Aino Vedel, De Faglige Seniorer

Den 17. januar 2020 blev alle fremmødte faglige seniorer meget klogere på, hvad vores krop fortæller os!

Christina Hautop delte ud af sin store viden om kroppen og dens fantastiske funktioner, som, hvis vi lytter til kroppen, kan hjælpe os til en sundere livsstil. Kendskab til hvilke fødevarer, der gør os godt, og hvilke, der ikke gør os helt så godt, er godt at vide. Vi fik også god indsigt i hvilken betydning vores søvn, forbrænding, motion og medicin, har for vores velbefindende. Sidst, men bestemt ikke mindst, blev vi alle klogere på hvilke vitaminer og mineraler, vi har brug for, for at kroppen fungerer godt, og klogere på, hvad kinesiologi er og kan gøre for vores helbred. Stor tak for et godt og informativt foredrag fra Christina – Hendes foredrag og ikke mindst behandling kan varmt anbefales til alle! Aino Vedel, De Faglige Seniorer

Pavlina Ivanova, Underwriter i SMV, EKF Danmark’s Eksportkredit

Christina var vores ærede gæst i EKF’s Personaleforening, hvor hun kom med en masse god inspiration til hvordan vi kan booste immunforsvaret, samt hjælpe kroppen til at komme igang både motionsmæssigt og kostmæssigt, for at opnå balance. Mange fik gode spiseråd ved dagens vigtigste måltid, samt en opskrift på, hvordan kroppen fungerer bedst. Mon ikke vi vil følge de gode råd der kom fra en autentisk kvinde som Christina, og inkludere den lille motion og de gode kostvaner i løbet af en arbejdsdag og generelt. Jeg anbefaler Christina på det varmeste til andre personaleforeninger, som har “sund og god” fokus på agendaen.